top of page

AD STARS: отворени програми за джуниър рекламисти и студентиМеждународният рекламен фетивал AD STARS обяви две отворени програми, като част от тазгодишния фестивал - програмата New Stars за джуниър рекламисти и Young Stars за студенти.


New Stars е насочен към всички джуниър рекламисти, които имат по-малко от 5 години опит в сферата на рекламата, маркетинга или PR-а. Участниците могат да се включат самостоятелно или в творческо дуо. Желаещите трябва да изпратят творческа и стратегическа идея за кампания по задание за Wave Park в Южна Корея – най-големият сърф парк в света. Заданието може да видите на линка, а участието е безплатно: http://www.adstars.org/adstar/ftv/ftv0507List.do?_menuNo=117

Young Stars пък е първото международно състезание ориентирано изключително към студенти. В него могат да участват само студенти записани за текущата учебна година в специалности като реклама, маркетинг, дизайн, комуникации, изкуство или други с подобна насоченост. Тяхната задача също е насочена към творчески и стратегически отговор на задание. Вижте заданието на линка, участието отново е безплатно - http://www.adstars.org/adstar/ftv/ftv0409List.do?_menuNo=111


Крайният срок и на двете програми е 30 юли 2021.


Освен международна слава за първите четирима победители в New Starts, наградените със злато джуниър рекламисти ще спечелят и спонсорския награден фонд от KRW 5,000,000 (около US$4,000).


Участниците в Young Stars пък ще имат възможността да участват в стаж в някоя от международните корейски агенции - Cheil Worldwide, HSAD, Daehong Communications, Nongshim Communications и Blue Focus Digital.

Забавлявайте се и успех!


* * *

bottom of page