Българските комуникационни агенции и компании започнаха все по-често да споделят наученото през годините в различни формати като срещи, лекции, семинари, академии. Споделени е динамичен показалец на инициативите за споделено локално знание със свободен достъп. 

Рекламен полуден е инициатива на Interpartners, която стартира през  2019 г. като ден на отворените врати, в който агенцията приветства всички желаещи да надникнат в кухнята им. В следствие на COVID-19, форматът се трансформира в он-лайн срещи с избрани лектори за обмяна на опит и дускусии.

https://www.facebook.com/interpartnersbg/

FFWD Brand Talks e инициатива за обмяна на идеи и гледни точки на Perceptica и the other half, провокирана от фундаменталните предизвикателства , пред които се изправят брандовете, след Covid-19. Форматът среща различни индустрии в лицето на двама бранд представители и двама модератори, изправени пред едно и също предизвикателство, а зрителите могат да участват през цялото време. 

https://www.facebook.com/theotherhalf.co/

The Smarts споделят вътрешната си платформа за знание със  света в серия събития, а записи на няколко от тях могат да бъдат намерени на фейсбук страницата на инициативата. Страхотни срещи в интересни формати с crème de la crème на бг-рекламата. А от април 2020 отвориха и ново дигитално пространство за интервюта с "най-добрите професионалисти в сферата на комуникациите – тук и по света".

https://www.facebook.com/ThePraktika/

https://praktikata.bg

Taalks & Taalks  е платформата за споделен опит и работни практики на Saatchi & Saatchi Sofia. Прилежно подреденият видео-архив събира разговори и презентации 

на професионалисти от различни сфери с фокус върху иновациите. Целта е откриването на допирни точки за съвместни комерсиални проекти със Saatchi, но в действителност е и чудесен източник на знание за цялата индустрия.

 

http://saatchi.bg/taalks/

 

See It Be It Bulgaria е платформа за подпомагане на кариерното развитие на жените и е международен формат на Cannes Lions International Festival of Creativity. В България идва благодарение на Мария Милушева от Noble Graphics през 2018 година и от тогава регулярно среща специалисти от бранша в различни формати със свободен вход.

 

www.facebook.com/SeeItBeItBulgaria.CannesLions/

https://seeitbeitbulgaria.com

Капитал изпращат директно  в пощенската ви кутия информация за сектора с абонамент за специализирания им  е-бюлетин, който успява да изпълни обещанието и да обобщи най-важното за изминалата седмица в приятно и регулярно четиво..

 

Абонамент тук.. . 

Контакти

hello@bgreklamist.com

  • Facebook
  • Instagram

Последвайте ни

Приятели

LC_full-logotype.png

© bgReklamist 2020